EVENTS X 

Werkwijze

Hoe werkt dat dan, een evenement organiseren? Nou, in 7 stappen samengevat gaat dat ongeveer zo:

1. Kennismaking en informatie ophalen

We komen bij jou langs op kantoor (of halen een take away koffie en maken een corona-wandeling, dat kan natuurlijk ook) voor een kennismaking. We bespreken de doelstelling die je wilt bereiken, wat er in het verleden online en offline is georganiseerd, hoe jullie bedrijf en organisatie er uit ziet etc.

Zoveel mogelijk informatie om jullie zo goed mogelijk te leren kennen!

2. Concept en voorstel uitwerken

Na het eerste gesprek gaan wij voor jullie aan de slag met het bedenken van een concept en het uitwerken van een voorstel. Denk hierbij aan het verhaal dat jullie willen vertellen dat wij concreet en praktisch uitwerken tot een concept; een verrassend programma met offertes en prijzen van de juiste en meest passende leveranciers.

3. Presentatie van het voorstel

Dit voorstel komen wij met veel plezier en enthousiasme persoonlijk of via Zoom aan jullie presenteren!

4. Finetunen en produceren

Nadat we hebben besloten de samenwerking met elkaar aan te gaan is het tijd voor de volgende stap. Dit is meestal de langste fase van een project. Het raamwerk staat en nu gaan we met elkaar aan de slag om het verder in te vullen, vorm te geven en tot in de details te laten kloppen.

5. Draaiboekbespreking

Circa twee weken voorafgaand aan de productie plannen we een draaiboekbespreking waarin we samen het hele programma doorlopen en de laatste details met elkaar afstemmen. Op deze manier verankeren we jullie wensen in het draaiboek dat voor het hele team leidend is op de dag zelf.

6. D-DAY!

Dan is het eindelijk zover! Jouw evenement gaat vandaag van start! Wij zorgen ervoor dat we als eerste op de (opname)locatie aanwezig zijn en de dag in goede banen leiden zodat jij zelf volop kan genieten van deze dag.

7. Evaluatie en follow-up

Nadat je mailbox is ontploft met complimenten van de bezoekers aan jouw evenement plannen we natuurlijk ook nog een evaluatiemomentje in. Waarbij we onder het genot van een lekker bakje koffie (of een borreltje) graag napraten over de samenwerking en het evenement. Zowel de leerpunten als positieve dingen zijn zeer welkom want zo blijven we leren!

“Focus on being productive instead of busy”

– Tim Ferris –

Benieuwd naar wat Events X voor jou kan betekenen? Neem gerust eens contact op.

 

Contact

Telefoon: +31 (0)6 1122 5492

PlaatsDen Haag
Je kunt ons vinden bij Spaces Den Haag.