Events X by Karin

Cases x Referenties

Een kleine selectie van de vele evenementen die we in het verleden hebben georganiseerd en referenties van de mensen met wie we hebben samengewerkt.

Cases

CASE

Opening nieuwe locatie Airbus

x Opening door minister-president Rutte
x 200 koptelefoons voor de aanwezige gasten
x Presentaties met videomapping op muren van het nieuwe gebouw

In samenwerking met Marloes&Co mocht ik in november 2018 de opening van het nieuwe gebouw van Airbus Defence & Space Netherlands organiseren. Na een fijne samenwerking in de organisatie van het bedrijfsfeest eerder dit jaar mochten we ook deze feestelijke opening met minister-president Rutte voor Airbus verzorgen.

Videomapping en koptelefoons zorgden ervoor dat de presentaties van de CEO’s goed tot hun recht kwamen in deze unieke locatie. Nadat de premier de hendel overhaalde om het nieuwe pand Nebula te “lanceren”, was er ruimte voor gesprekken en rondleidingen door de logistieke ruimte.
Een bijzondere beleving in een bijzondere locatie!

CASE

Lancering NH Collection

x 700 genodigden voor de officiële opening
x 854 meter rode loper door het centrum van Amsterdam
x Lancering NH Collection op 3 locaties

In opdracht van Obsession Evenementen & Communicatie hebben we samen met eventmanager Marieke Govers de lancering van de NH Collection in Amsterdam mogen organiseren voor de NH Hotel Group. Een meerdaags evenement waarbij verschillende doelgroepen werden uitgenodigd om op een bijzondere manier kennis te maken met de drie vernieuwde hotels in Amsterdam. Die onderdeel waren geworden van NH Collection. NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, NH Collection Doelen en NH Collection Barbizon Palace waren de locaties voor de perspresentatie en interactieve rondleidingen. Maar ook het grote openingsevenement met 700 genodigden in de Wintertuin van het Krasnapolsky. “Feel the Extraordinary” is de missie van het NH Collection label en dat was verweven in het hele evenement.

CASE

NRO Congres

x 500 onderzoekers en leraren
x Verrassende opening met studenten Dutch Academy of Performing Arts
x 40 subsessies, 16 pitches, 3 plenaire lezingen

Het NRO-congres is een jaarlijks terugkerend evenement wat het des te belangrijker maakt om te blijven vernieuwen en verrassen. Samen met Marloes&Co werd deze editie georganiseerd in de Jaarbeurs waar ruimte was voor de 40 subsessies, 16 pitches en plenaire momenten. Een verrassende opening met de studenten van de Dutch Academy of Performing Arts zorgde ervoor dat de deelnemers de dag startten met een open mindset. Ruimte voor kennis en inspiratie was er bij de pitches maar ook in de informele huiskamers waar de programma’s zich presenteerden.

De jaarlijkse uitreiking van de Verbindingsprijzen was er dit jaar één met een gouden randje. Niet alleen vanwege het vijfjarig jubileum maar ook door de prachtige liedjes die zangeres Alma Niëto de winnaars persoonlijk toezong.

Het leukste aan dit project is de samenwerkingen waarop dit evenement is gebaseerd. Zowel in het ontwikkelen van het programma als op de dag zelf wordt er intensief samengewerkt. Met de diverse betrokken organisaties rondom het NRO waardoor er een programma ontstaat voor en door de deelnemers.

CASE

Recht doen aan slachtoffers

x 7 regionale theaters in Nederland
x Verandering teweegbrengen in focus van ketenpartners
x Bekroond met 2 internationale awards

* European Best Event Awards 2016- Best Social Event (brons)
* Eventex Awards 2016 – Best Campaign (brons)

Veranderende regelgeving in Europa dat op nationaal niveau moet worden geïmplementeerd. Het Ministerie van Veiligheid en Justitie vroeg ons in opdracht van Obsession – Partners for Live, een eventcampagne te organiseren. Het doel is om de focus op de daders te verleggen naar de slachtoffers. De missie is om “het slachtoffer in hoofd, hart en handelen” te krijgen bij alle betrokken ketenpartners (politie, reclassering, OM, Slachtofferhulp Nederland etc.). De ketenpartners krijgen dagelijks te maken met impactvolle situaties. Ons doel was dan ook om terug te gaan naar het “menselijke niveau”. Door het persoonlijk te maken en een waargebeurd verhaal letterlijk vanuit het perspectief van het slachtoffer te vertellen door middel van een theaterstuk.

Daarnaast was er ruimte voor inhoudelijke discussie en werd ook de nieuwe materie aangereikt. Dit resulteerde in een open en eerlijke dialoog tussen de diverse ketenpartners waar veel nieuwe samenwerkingen uit voortkwamen.

CASE

Sealed Air VIP Event

x VIP Event met hoogwaardig diner in de prachtige Zuiderkerk in Amsterdam
x 150 internationale genodigden
x 15 meter catwalk

Tijdens de vierdaagse ISSA Interclean beurs in de RAI Amsterdam zijn de belangrijkste internationale relaties van Sealed Air Diversy Care in Nederland. In opdracht van Obsession – Partners for Live werd een exclusief VIP Event georganiseerd voor deze 150 genodigden. De prachtige Zuiderkerk was het decor va een bijzondere avond met een hoogstaand diner waar de gasten aan weerszijden van een catwalk zaten in een volledig witte omgeving. Een verbeelding van waar Sealed Air Diversey Care voor staat; schoon en hygiënisch. Astronaut André Kuipers gaf een presentatie, over duurzaamheid en innovatie, die perfect aansloot bij de visie van Sealed Air Diversey Care.

CASE

Peugeot GT Experience 

x Exclusieve showcase nieuwste sportmodellen Peugeot
x 20 auto’s
x 2 kilometer asfalt om de nieuwste modellen op te testrijden

Voor Peugeot Nederland, in opdracht van Obsession Evenementen & Communicatie hebben we de Peugeot GT Experience georganiseerd op het circuit in Lelystad. Van de uitnodiging tot ver na het evenement werden de genodigden meegenomen in deze GT Experience. Waar ze kenis konden maken met de nieuwste modellen van Peugeot. De genodigde relaties en persgenodigden konden zelf de sportieve modellen van Peugeot uittesten op het race circuit. Tussendoor werden ze in de watten gelegd in de speciale truck die we in het midden van het circuit hadden neergezet.

“It always seems impossible until it’s done”

– Nelson Mandela – 

Referenties

“Ik heb de samenwerking met Karin als heel prettig ervaren. Ze is een toegewijde projectmanager en een mooi persoon om mee samen te werken. Ze weet wanneer ze iets moet bespreken en wanneer er zelfstandig een keuze gemaakt kan worden, dat geeft vertrouwen in onze samenwerking. Ik ken haar al jaren, dus erg verrast werd ik niet. Maar dat is juist een goed teken.
Karin past goed in ons team en het is fijn te weten waar je aan toe bent! Ik zou een samenwerking met haar zeker aanbevelen aan anderen. Ze heeft relatief veel ervaring voor haar leeftijd en een goede werkethiek. In ons vak blijft het belangrijk dat de klik er is en dat de verschillende persoonlijkheden dus ook op elkaar kunnen bouwen.
Persoonlijk vind ik dat dit het geval is bij Karin.”

Jan Liebregts

Obsession - Partners for Live. Samenwerking in 5 jaar projectmanager bij Obsession en diverse projecten als freelancer

Met Karin samenwerken is altijd een feestje! Op een hele natuurlijke manier pakt ze haar rol als projectmanager. Met passie voor het vak, in overtuiging van haar doel en vol enthousiasme gaat ze aan de slag. Karin kent de kneepjes van het vak, behoudt en bewaakt het overzicht, stuurt aan en werkt mee. Ze is een goede en ervaren teamplayer. Op de hoogte van wat er speelt in evenementenland, komt met nieuwe creatieve ideeën en passende oplossingen. Vanaf de eerste kennismaking tot de lopende projecten, het is nog steeds even fijn (samen)werken. Kijk er naar uit om onze samenwerking voor de komende jaren zo voort te zetten! Op naar meer Events X bij Karin!

Marloes Honsbeek

Marloes&Co. Samenwerking in diverse projecten o.a. Airbus opening nieuwe locatie

“Karin ken ik als een krachtige vrouw die ervan houdt als de zaakjes goed geregeld zijn. Weet de wensen van de klant te vertalen naar een doeltreffend event. Waarbij zij haar grote netwerk inzet om de doelen die ze heeft te realiseren. Het is haar niet snel gek genoeg en ik vind het knap hoe zij soms onder enorme druk toch optimaal kan presteren en weet hoe te schakelen om tot het meest optimale resultaat te komen. Als je iets echt goed geregeld wilt hebben zou ik Karin bellen.”

Elles van Goozen

Elles & Hellen - Decor & Architectuur. Samenwerking in o.a. productie Pride 2019

Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren. Karin is helder in communicatie en kwam goed voorbereid aan op de productiedag. De rust die ze behoudt bij stress-momenten, het zelfstandig meedenken in oplossingen en haar snelle reactievermogen. Ik zou zeker een samenwerking met haar aanbevelen bij anderen. Karin heeft een heel positieve houding tijdens de voorbereidingen en tijdens de productiedag en gaat oplossingsgericht te werk. En daarbij was het heel gezellig om met haar samen te werken!

Lucy Zuiderwijk

Hummingbird Music. Samenwerking in o.a. productie Peper Tour en Fokkerhaven Festival

“Karin heeft vaak leuke, passende ideeën in de conceptfase. Ze denkt niet in een vast stramien en durft kritisch te kijken naar de vraag van de opdrachtgever en ook ideeën buiten de geboden kaders te opperen. Ze is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en verdiept zich in de nieuwste technologieën. Verder is Karin niet bang om nieuwe dingen te ontdekken en ‘aan te gaan’. Ze is een goede eventmanager met alle kwaliteiten die hierbij horen. Kan de grenzen van een project en zichzelf duidelijk aangeven, en is een fijne sparringpartner.”

Marieke Govers

MG Communicatie. Samenwerking in o.a. projectmanagement & productie Lancering NH Collection

Contact

Telefoon: +31 (0)6 1122 5492

PlaatsDen Haag (Je kunt ons vinden bij Spaces Den Haag. In het "rode olifant gebouw" naast het Malieveld)

5 + 1 =