Events X 

Blogs

Regelmatig schrijven we blogs, nieuws en inspiratie en dat verzamelen we op deze pagina. Soms is het een blog voor het eventplatform Eventinspiration en soms zijn het persoonlijke columns over de evenementenwereld. Kortom alle bruisende inspiratie op 1 plek verzameld!

 

Blogs, nieuws en columns

BLOG

Wat is de kracht van kunst op events?

Voor Eventinspiration schreef ik deze blog over hoe kunst de verbinding en verdieping op evenementen kan versterken. Naast een verrassende invalshoek biedt het ook vaak inspiratie en nieuwe samenwerkingen!

“Met het voorzichtige vooruitzicht op meer mogelijkheden in evenementenland wordt het ook tijd om weer na te gaan denken hoe we de (fysieke) evenementen nog mooier en betekenisvoller kunnen maken.”

… lees hier verder

📸 Foto’s door: bron onbekend, StreetartFrankey en Unsplash-Hin Bon Yeung

BLOG

De Remote Revolutie

Na de Helweek die ik had gedaan tijdens een Workation van Meetings in the Sun wist ik meteen dat ik hier een blog voor Eventinspiration over moest schrijven. Wat het mij heeft gebracht en geleerd? Lees het in deze blog!

“Remote werken. Eerst was het alleen iets voor de digital nomads onder ons. Jaloersmakende plaatjes van palmbomen en witte stranden en een reiziger die daar zijn of haar laptop openklapt. Maar ‘tijd- en plaatsonafhankelijk werken’ is noodgedwongen relevanter geworden dan ooit. We hebben er inmiddels allemaal mee te maken en worden er steeds beter in, maar hebben ook nog veel te leren.” 

… lees hier verder

📸 Foto’s door: Meetings in the Sun, eigen materiaal en park Maasduinen

BLOG

Zuurstof happen tijdens je evenement

Aangezien ik zelf regelmatig wandelingetjes in de natuur maak en merk dat dit de productiviteit, positiviteit en energie ten goede komt, leek het me goed hier ook een blog over te schrijven.

“Als eventprofessional heb je vaak een drukke agenda. Druk met de waan van de dag en vooral te druk voor een wandeling in de natuur of om gezond te eten. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk en maakt het je juist productiever en creatiever als je een stukje natuur aan je dag toevoegt!”

… lees hier verder

📸 Foto’s door: Unsplash-Kunal Shinde, Innstyle en Unsplash-Ola Mishchenko

“Elke dag zit vol avonturen om te beleven en kansen om van te leren.”

– Karin Boerkamp –

Contact

Telefoon: +31 (0)6 1122 5492

PlaatsDen Haag
Je kunt ons vinden bij Spaces Den Haag.